Lokacija

Grad Herceg Novi se nalazi u zalivu, koji je sačuvao svoju prirodnu ljepotu i čistoću, na obali neobično prozirnog Jadranskog mora, smatra se ekološki najprihvatljivijim na Mediteranu.

300
sunčanih dana
u godini
Sezona na plaži

traje oko 6 meseci, prosečna mesečna temperatura vazduha i vode je +23-26°S. Oko 300 sunčanih dana u godini. Odlično mesto za šetnje na vodi, odmor na plaži i aktivnosti na vodi. Kompleks se nalazi na povoljnoj lokaciji na mirnoj lokaciji, 5 minuta hoda od peščane plaže (200 m.).

ŠETALIŠTE

nalazi se 7 km. od stambenog kompleksa, jedan je od najživopisnijih u Crnoj Gori, koji je postao centar turističkog života, sa raznovrsnim restoranima, prodavnicama i barovima.

Institut IGALO

u blizini kompleksa se nalazi svjetski poznati institut za fizikalnu medicinu “Dr. Simo Milošević”, sa jedinstvenim medicinskim i zdravstvenim programima.

čist morski vazduh

Vazduh ovde je mekan, zasićen aromama borovih iglica. Rezidencijalni kompleks River Side vam omogućava da u potpunosti uživate u prednostima života u odmaralištu i istovremeno održavate željeni nivo udobnosti. Kompleks će biti pogodan i za stalni boravak i za sezonsku rekreaciju.

40 min.
do
aerodrom Tivat
Udaljenost 28 km.
30 min.
do
Aerodrom Dubrovnik
Udaljenost 24 km.
1,7 km.
do Herceg-Novi
заказать звонок
Пользовательское соглашение