Teritorija

Koncept stambenog kompleksa River Side je da obezbjedi što mirniji i udobniji život okružen prelijepom prirodom Crne Gore

Kompleksno područje

je 6300 m2, što vam omogućava da postavite infrastrukturu na teritoriji za udoban i raznovrstan život i rekreaciju. Reljef lokaliteta i susednih teritorija je ravan, sa blagim i gotovo neprimetnim nagibom.

100
Do mora uz rijeku

Mala rijeka na granici lokaliteta je još jedna jedinstvena prednost kompleksa, jer vam omogućava da do mora dođete vodenim taksijem da biste otišli ​​do najboljih plaža i uvala na obali ili do tivatskog aerodroma

4
samostalne zgrade

Zahvaljujući promišljenom uređenju zgrada, formira se udobno dvorište koje je okruženo svetlim zelenilom. Cela teritorija kompleksa je ograđena i pod video nadzorom i danonoćnim obezbeđenjem.

Udobnost i atmosfera

Teritorija se aktivno uređuje i to, u kombinaciji sa rekom koja teče duž njene granice, omogućava vam da „zamutite“ granice lokacije i harmonično ga uklopite u prirodni pejzaž. Reljef lokaliteta i okolnih teritorija je ravan, sa blagim i skoro neprimetnim nagibom za Crnu Goru. Ugodan je za hodanje i udoban za vožnju. Ova važna prednost će se svideti onima koji vole mnogo da šetaju i duge šetnje šetalištem uz more. Jedno od najatraktivnijih mesta u stambenom kompleksu River Side je bazen sa prostorom za opuštanje i njegovo okruženje. Oko bazena ćete naći pergole na kojima je tako lepo sedeti na udobnim ležaljkama - izaberite sami da li želite da se sunčate ili opustite u hladu. U blizini se nalazi i prostor za roštilj, koji pruža sve što je potrebno za one koji vole da zalogaju "sa dimom". Vremenom će kompleks biti opremljen sopstvenim nasipom sa mestima za privez vodenog taksija, na kome će se moći ići do mora. Zabavu po svom ukusu naći će i mladi stanovnici River Sidea - za njih postoji igralište i dječija zona, poseban prostor za kupanje u bazenu.

obilno uređenje
заказать звонок
Пользовательское соглашение