infrastruktura kompleksa

River Side – jedini stambeni kompleks u okruženju sa sopstvenom infrastrukturom neophodnom za udoban život. Zgrade manje spratnosti stvaraju osećaj udobnosti. Radi udobnosti, sve zgrade su opremljene liftovima klase A. Ovde možete da se opustite uveče sa porodicom, pojedete u kafiću sa raznovrsnim i ukusnim menijem evropske i mediteranske kuhinje.

Otvoreni bazen

sa grejanjem i dečijim delom.

Cafe

meni mediteranske kuhinje.

Prostor za roštilj

Čamac

Sopstveno pristanište sa čamcem koji može da doveze stanovnike i goste kompleksa sa aerodroma, organizovati izlete brodom.

60 m2
Fitnes zona

Trenirajte u udobnoj teretani, koja ima sve što Vam je potrebno za održavanje odlične fizičke forme i zdravlja.

Parkiralište

Podzemlje za 39 mesta.
Cena parking mesta je od 12.000€ do 15.000€
(zavisno od oblasti).

10 - otvorena parking mesta.

SADRŽAJI

Kompleks obuhvata otvoreni grejani bazen sa posebnim prostorom za decu, prostor za roštilj, udobne zelene rekreacione zone i dečije igralište. Za one koji brinu o svojoj fizičkoj formi u bilo koje doba godine, postoji fitnes zona, koja ima sve što je potrebno za održavanje odlične fizičke forme i zdravlja. Prostorije za lečenje medicinske i kozmetološke orijentacije takođe će pomoći u održavanju lepote i zdravlja - sve prednosti lekovitog odmarališta mogu se ceniti bez napuštanja teritorije kompleksa. Sopstvena kompanija za upravljanje će rešiti sve moguće probleme u najkraćem mogućem roku. Danonoćni video nadzor i elektronski sistem pristupa teritoriji učiniće da se osećate bezbedno. Za stanovnike kompleksa obezbeđeni su prostori za pranje veša. Za vlasnike automobila obezbeđeni su podzemni i prizemni parking. Za stanovnike kompleksa može se organizovati doček na aerodromu ili vožnja po zalivu sopstvenim brodom.

заказать звонок
Пользовательское соглашение